За нас

Повече информация за нас и нашата дейност

Image

За нас

Най-важното за нас е че ние можем и знаем как да Ви предложим най-ниските цени на пазара. Ние не сме магазин и не зависим от доставчици. Ние Ви предлагаме цени от складова база.
„Кей маркс” ЕООД е българска фирма, основана през 2016 година, специализирана в търговия на едро и дребно на смазочни продукти: масла, греси, добавки за дизел и т.н.

Ние сме динамично развиваща се компания и разполагаме с отлично развита търговска мрежа на територията на цялата страна. Складовата база се намира в град Троян.

Разполагаме с автопарк, съставен от леко и тежкотоварни автомобили, който ни дава възможност да извършваме доставки до крайни клиенти.

Нашите предимства

Високо качество

Отлични цени

Експресна доставка

Доставка

Уважаеми клиенти,

Както виждате нашите цени са складови и цените са Франко склада ни в гр. Троян. Цените на доставка са спрямо куриерските фирми в България. Свържете се с нас, защото ние сме наясно с най-добрите цени на доставка или можем да Ви го доставим с наша транспортна единица.

Ние не можем да Ви предложим безплатна доставка, която Ви предлагат всички онлайн магазини поради факта, че Ви даваме най-добрите цени и не сме калкулирали огромна надценка само за да Ви дадем заветната безплатна доставка на поръчка "Над 99 лв".